Wie ben ik |
343413
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-343413,eltd-cpt-2.3,ajax_fade,page_not_loaded,,moose-ver-3.5, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

Wie ben ik

Mijn naam is Liesbeth Regli.

De engelen hebben mijn hele leven al een speciaal plaatsje in mijn hart. Tot medio 2014 werkte ik puur voor mijzelf met de engelen. Ik genoot hier enorm van en ben dankbaar voor alle hulp en steun die ik al heb ontvangen en die ik nog ga ontvangen.
In juli 2014 ben ik begonnen met het volgen van cursussen bij Annelies Hoornik. Zij wordt in Nederland beschouwd als de autoriteit op Engelengebied.
Na verschillende cursussen bij Annelies haalde ik het PEE certificaat. (Praktiserend Engelen Expert) Dit certificaat is een bewijs dat ik professioneel, zuiver, egovrij en volgens de richtlijnen van Annelies Hoornik werk. Daarna heb ik nog heel wat cursussen bij Annelies Hoornik gevolgd waaronder de Aquarius Angels ® Healing (2014), Aquarius Angels ® Healing trainer (2019) en het gevorderde niveau van de Aquarius Angels ® Healing trainer (2019). Als Aquarius Angels ® Healing Trainer mag ik ook andere mensen opleiden om Aquarius Angels ® Healer te worden.
Ik blijf mij nog steeds ontwikkelen. Bij Annelies Hoornik heb ik begin oktober 2021 en 19 december 2021 weer een cursus gevolgd. Momenteel zit ik met Annelies Hoornik en nog 12 andere gevorderde Aquarius Angels Healer Trainers in een healing  project dat anderhalf jaar duurt. ( eindigt 02-2023 ).

 

Vanaf 2019 heb ik een jaartraining gevolgd, die je steeds dieper tot je eigen kern door laat dringen. Ook heb ik intensives gevolgd, events bijgewoond en seminars gevolgd. In juli 2021 ben ik weer bij een 3 daagse intensive aanwezig geweest. Tussendoor volg ik seminars. Hier ben ik nog steeds mee bezig om mij zo te blijven ontwikkelen.

 

Verder heb ik 3 certificaten van Helen met de Ankh behaald.

 

Ondertussen kon het opzetten van een praktijk niet uitblijven. Met Angels’ Touches heb ik de mogelijkheid om mijn kennis en kunnen in praktijk te brengen. Tevens kan ik zo, iedereen die dat wil, leren om zijn/ haar voordeel te doen door samen te gaan werken met de engelen. Vandaar dat ik deze praktijk opgezet heb waar jij terecht kunt voor o.a. ( dieren- ) healingen met de Aquarius Angels en kaart readingen met engelen. Wil je in contact komen met een dierbare overledene dan is een mediumreading geschikt voor jou. In een veilige setting terug gaan naar vorige levens om daar nog wat op te lossen of te helen kan in een regressie gedaan worden.