Angels' Touches

Praktijk voor Engelen Healingen en Engelen Readingen.
Ook voor dieren.

Aquarius Angels® Healing

Sinds 21 december 2012 is de trilling van de aarde verhoogd. We zijn met z'n allen in het Aquarius tijdperk terecht gekomen. Een tijdperk met een algehele hogere trilling, die het mogelijk maakt om oude gedachten patronen los te laten, die de spiritualiteit van dit tijdperk tegenhouden.

Dit vraagt dan om een nieuwe vorm van healing, aangepast aan de nieuwe trilling. En dat is de Aquarius Angels® Healing.

Alle mensen gaan op hun eigen manier en hun eigen snelheid mee met de nieuwe trilling. De engelen bieden daarom ook verschillende healingen aan, zodat iedereen een healing op zijn eigen niveau kan krijgen.

Waarom kom je voor een healing?

Heb je lichamelijke, geestelijke, emotionele, karmische of spirituele klachten dan kunnen de engelen je hier vanaf helpen.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

- hoofdpijn, rugpijn
- het verwerken van een overlijden
- angsten ( b.v. vliegangst )
- gebrek aan zelfvertrouwen
- slaapproblemen
- en nog veel meer

Het feit dat je blokkades in jezelf opruimt maakt je sterker. Je krijgt meer "ruimte" en "lucht" in je leven. Daardoor kun je met de stroom van het leven mee gaan. Je komt weer in je kracht te staan.


Hoe gaat de healing in zijn werk?

Eerst wordt een doel voor de healing bepaald. Waar kom je voor? Wat wil je loslaten?

Daarna wordt een veilige omgeving opgezet zodat alleen de zuivere engelenenergie door komt.

Je wordt op 11 plaatsen op je lichaam zachtjes aangeraakt. Deze 11 plaatsen zijn verschillende aandachtspunten. De Aquarius Angels verbinden 11 chakra's met deze 11 aandachtspunten zodat op het hogere trillingsniveau een healing plaats vinden op lichamelijk, geestelijk, emotioneel en karmisch gebied.

Er zijn ook nog een paar optionele stappen. Als deze gevolgd moeten worden geven de Aquarius Angels dit aan tijdens de healing. Het gaat dan om deTijd Ruimte Healing ( karma ) en de Goddelijke Correctie ( acute klachten )

Op het einde van de healing word je goed geaard.

Hierna krijg je een flesje Lastral mee. Dit zijn druppels die elke dag ( ongeveer 4 weken ) met water ingenomen mogen worden. Deze druppels zorgen ervoor dat de healing nog 4 weken lang door kan werken.

Door de gevorderden opleiding en de opleiding Aquarius Angels® Trainer te volgen heb ik nog meer optionele stappen geleerd. Het is nu ook niet meer nodig om op alle punten aan te raken. Sommige punten kunnen in de aura behandeld worden. Dit wordt door de engelen bepaald.

Tevens is het nu mogelijk om een energetische Lastral mee te geven. Dan krijg je de Lastral energetisch mee waardoor het flesje overbodig is geworden. De engelen laten mij weten of er een flesje of een energetische Lastral nodig is.

Neem gerust vrijblijvend kontakt op als je nog vragen hebt of voor meer informatie.