Angels' Touches

Praktijk voor Engelen Healingen en Engelen Readingen.
Ook voor dieren.

Aquarius Angels® Healing voor dieren.

Onze (huis) dieren zijn erg belangrijk voor ons. Zij laten ons onvoorwaardelijke liefde, trouw en loyaliteit zien. Ze verlichten onze eenzaamheid en helpen ons om emoties te verwerken. Dit doen ze door de energieën die ons negatief beïnvloeden, in zich op te nemen. Alles uit liefde en loyaliteit voor ons. Maar hierdoor kunnen zij zelf ziek worden.

Het kan ook zijn dat het dier ongewenst verdrag vertoont.

Dan kan een Aquarius Angels® Healing uitkomst bieden.

Hoe gaat de healing in zijn werk?

Voordat ik kom reinig ik de omgeving zodat lagere energieën verdwenen zijn en de positieve energie weer goed kan stromen. Dan kom ik op de afgesproken plaats en tijd.

We bespreken de klacht, in aanwezigheid van het dier. Zo kan het alvast wennen aan mijn energie en die van de Aquarius Angels. Daarna zet ik een veilige omgeving op en praat met het dier en met jou. Als jij geen vragen meer hebt en het dier ook uitgepraat is kan er een healing met de Aquarius Angels volgen. Het dier bepaalt of dit gebeurt of niet!

Als het dier toestemming geeft volgt er een healing waarbij ik het dier op verschillende punten aanraak zodat de Aquarius Angels energie er doorheen kan stromen. Daarna krijg je een flesje Lastral. Dit zijn druppels die de healing nog voor 4 weken ondersteunen. Deze druppels worden door jou elke dag aan het water of voer toegevoegd. Als laatste willen de Aquarius Angels jou, via mij, een Angelhug geven. Dit wordt van te voren besproken.

Omdat elk dier een unieke relatie heeft met de eigenaar, kan deze dynamiek heel goed meespelen in het probleem en de heling ervan.

De healing werkt het beste als alleen de eigenaar/verzorger en het dier aanwezig zijn bij de healing.

Ook hier geldt dat er een energetische Lastral gegeven kan worden ipv een flesje Lastral. Dit wordt door de engelen bepaald.

Neem gerust vrijblijvend kontakt op als je nog vragen hebt of voor meer informatie.