Angels' Touches

Praktijk voor Engelen Healingen en Engelen Readingen.
Ook voor dieren.

Ik vond de reading erg mooi! Ik kreeg hele mooie boodschappen!
Dank je wel Liesbeth!

Dank je wel voor je reading. Het heeft voor mij weer even de duidelijkheid verschaft en me teruggebracht tot mijn eigen kern. Dat ik echt mag vertrouwen op mezelf en wat ik voel en ervaar. Het heeft mijn eigenwaarde een enorme boost gegeven. Lieve groetjes, Sonja Timmermans.

Dankzij jouw healing gaat het heel goed met mij. Ik ben weer echt helemaal mezelf. Kan beter mijn grenzen aangeven...ben rustiger en ga geen conflicten aan....ben nu vaker stil...weet/voel dat het goed komt...dat ik het zelf los mag en kan laten. De engelen helpen me heel zeker!!!!!! Dankjewel hiervoor. xxxxx Groetjes, Sandra.

Mijn kater, die regelmatig bij mij kwam liggen deed dat ineens niet meer. Ik heb Liesbeth gevraagd. Zij heeft een reading en een healing gedaan. Hij is weer aanhankelijker en komt ook al meer naar mij toe. Dank je wel Liesbeth.

Bij de reading en healing was Liesbeth heel rustig en kalm en liet mijn kat lekker zijn gang gaan zodat die aan haar aanwezigheid kon wennen. Ze benaderde Jerry heel rustig. De antwoorden die ik kreeg op mijn vragen bezorgden mij kippenvel. Ik heb voor Jerry duidelijkheid gebracht met hulp van Liesbeth en ben er ook achter gekomen dat we beste vrienden zijn voor het leven en niet zonder elkaar kunnen. Ik geloof in de antwoorden die ik kreeg omdat Liesbeth zo niet zou reageren en ook door de manier van praten. Ik kon ook een beeld voor mij zien dat het echt vanuit Jerry kwam. Je bent een topper Liesbeth! Dankjewel.

Hoi Liesbeth,
Ik ben ontzettend blij met de Healing en Reading die je bij mijn paard,Sembrador Candau, hebt gedaan. Sem is helemaal in zijn nopjes en het opstappen gaat perfect! Nogmaals heel veel dank voor je hulp.

Hallo Liesbeth.
Ik heb laatst een engelen healing gehad van je. En ik wil je bedanken daarvoor,voel me stukken beter, en er is meer rust in mijn leven maar ook in mij zelf. Waardoor ik de dingen anders benader dan dat ik anders deed. Groetjes René

Beste Liesbeth, je hebt mijn paard, Carina, en mijzelf heel erg geholpen. Het probleem waar je bij mens en dier tegenaan loopt is communicatie. Ik vind het fijn te weten wat zij voelt en denkt, en kan nu onze band nog meer versterken.. dank je wel.

De healing heeft een positief effect gehad op mijn klacht. De pijn in mijn voet is beduidend verminderd. Ik werd er ook erg rustig van. Nog bedankt Liesbeth. Liefs Ans.

Op 3 juni een zielendoelreading gehad van Liesbeth. Een goede reading, met duidelijke antwoorden, waarmee ik verder kan. Liesbeth, dank je wel!

Dank je Liesbeth voor de mooie reading. Heldere antwoorden waarmee ik direct aan de slag kan. Je rust vond ik heel erg prettig. Liefs, Miranda Daniëls